De stormachtige groei van het 'Internet of Things' (IoT) heeft geleid tot een groot aantal intelligente apparaten die in staat zijn om allerlei zaken in de gaten te houden, van auto's tot windturbines tot iemands gezondheid, waarbij de principes van M2M-communicatie (Machine-to-Machine) worden toegepast om gebruikers te voorzien van nuttige informatie.

Deze apparatuur (waaronder ook draagbare accessoires) kan gegevens direct en real-time overdragen, waardoor bepaalde diensten, zoals hartbewaking, nauwkeuriger kunnen worden uitgevoerd. Deze intelligente apparatuur produceert enorme hoeveelheden gegevens die soms lastig te interpreteren zijn. In de snelle wereld van vandaag de dag kan zelfs een korte onderbreking in de overdracht en interpretatie van kritieke gegevens catastrofaal zijn en zelfs levensbedreigend.

Hoe kunt u de overdracht en interpretatie van kritieke IoT-gegevens automatiseren? En hoe kunt u ervoor zorgen dat deze informatie zo effectief mogelijk wordt doorgegeven aan de betrokken partijen en wordt opgeslagen in back-end-systemen?

U kunt alles koppelen dankzij ‘Internet of Things’ Dankzij het 'Internet of Things' kunt u vrijwel elk denkbaar apparaat koppelen aan onze storm-communicatieoplossing: van hartmonitoren tot slimme meters en van beeldkranten tot warmtesensoren. De storm-oplossing voorziet in intelligente interpretatie van grote hoeveelheden gegevens en informeert en waarschuwt medewerkers, leidinggevenden of klanten.

Dankzij de M2M-integratiemogelijkheden kan storm gegevens ontlenen aan IoT-apparatuur via diverse informatiestromen, zoals bijvoorbeeld SMS-berichten of webverzoeken. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt voor diverse communicatiediensten, waaronder bewaking en rapportage in real time, ondersteund door geautomatiseerde waarschuwingen via meerdere kanalen wanneer bepaalde drempelwaarden (zoals hartslag) worden overschreden. U kunt tevens gegevens afkomstig van meerdere bronnen centraliseren. U hebt hierdoor controle op het beheer en kunt u rapportages opstellen met geautomatiseerde waarschuwingen en reparatieberichten bij storingen.

Wat is het effect op uw bedrijfsvoering?

  • Integratie van communicatie, apparatuur en gegevens.
  • Biedt een gepersonaliseerde klantervaring aan door uw medewerkers te voorzien van contextgevoelige informatie vóór er communicatie plaatsvindt.
  • Laat uw organisatie efficiënter functioneren: één interface biedt in één oogopslag toegang tot communicatie, gegevens en reminders voor uit te voeren taken.
  • Zorg voor kortere reactietijden: snelle visualisatie van patronen en voorspellingen van gedrag stellen onder besluitvormers in staat om adequaat te reageren.
  • Bespaar tijd met één druk op de knop bij het opstellen van rapportages.

Wat zijn belangrijkste integratiefuncties?

  • storm kan miljarden slimme apparaten en systemen en enorme hoeveelheden gegevens tegelijkertijd ondersteunen. Opschalen naar behoefte is dus geen enkel probleem.
  • Eenvoudige integratie: de slimme en flexibele Application Programming Interfaces (API’s) van storm kunnen goed omgaan met grote hoeveelheden gegevens en de complexiteit van M2M-apparaten.
  • Dankzij de actuele en historische rapportagefuncties kunt u binnen enkele seconden rapportages op maat opstellen.
  • Gegevensbeveiliging conform ISO 27001 zorgt ervoor dat uw gegevens veilig en vertrouwd worden bewaard.
  • Verstuur snel belangrijke berichten via een gebruiksvriendelijke portal en bereik belangrijke contactpersonen met behulp van intuïtieve schermmeldingen, SMS-berichten, Instant Messaging, spraak, e-mail en andere kanalen.

Wilt u meer weten of dit eens in de praktijk zien? Neem vrijblijvend contact met ons op.15/10/2015
Categorie: Nieuws