Organisaties beginnen het belang van een optimale klantbeleving in te zien. Niet zo vreemd gezien klanten zelf bepalen via welk contactkanaal ze geholpen willen worden. De huidige trends op het gebied van klantcontact dwingen organisaties om na te denken over welke kennis en data ze voor handen hebben. Maar ook hoe ze deze kennis en data nuttig kunnen inzetten om inkomende klantvragen intelligent te routeren naar de juiste klantcontactmedewerker. Ook niet onbelangrijk: wordt het belang van klantherkenning onderschreven door alle lagen van het bedrijf?

Hoewel klantbeleving bij elke organisatie hoog op de agenda staat, laat de invulling ervan vaak te wensen over. Enerzijds weet men vaak niet welke mogelijkheden er zijn, anderzijds weten ze veelal niet hoe ze dit op een goede manier kunnen implementeren. Het resultaat: blijvende irritatiefactoren voor de klant. Dat terwijl verschillende onderzoeken aantonen dat klantgericht ondernemen leidt tot een hoge mate van klanttevredenheid, welke vervolgens leidt tot meer omzet.

Deze whitepaper biedt u inzicht en handvatten naar een optimale vorm van klantherkenning voor uw organisatie. Op deze pagina kunt u de gratis whitepaper downloaden.02/03/2016
Categorie: Nieuws