Content Guru Verint

Aanbieder van cloud-telefonie wordt wereldwijde hosted partner van Verint-oplossingen voor klantrelatiebeheer

MELVILLE (VS), 30 januari 2017 Verint® Systems Inc. (Nasdaq: VRNT) heeft vandaag bekendgemaakt internationaal te gaan samenwerken met Content Guru, een Communications Integration-provider, waarbij Content Guru de klantrelatieoplossingen van Verint – voor o.a. personeelsoptimalisatie en stemanalyses – gaat aanbieden als geïntegreerd klantrelatiepakket in de cloud. Daarnaast is de Verint-oplossing Digital First Engagement Management voor overheids- en publieke-sectortoepassingen nu volledig geïntegreerd in storm®, het klantrelatieplatform op cloud-basis van Content Guru.

Content Guru’s storm-platform is een omnichannel Cloud Contact Center-oplossing met een scala aan functies. storm verzorgt binnenkomende en uitgaande interacties, waaronder iACD® (intelligent Automated Contact Distribution), en is gericht op verbetering van de klantervaring bij elke organisatie, ongeacht omvang. Verint Workforce Optimization(WFO) en Speech Analytics zijn nu wereldwijd beschikbaar voor organisaties via het storm-platform. Via één enkele gebruikersinterface en unieke werkstromen voor bedrijfsprocessen biedt Verint WFO functies voor gespreksopname, kwaliteitsbeheer, werkstroombeheer, prestatiebeheer, e-learning, coaching en desktop- en procesanalysefuncties, alsmede spreekanalysefuncties.

Door gebruik te maken van WFO en analyseoplossingen kunnen organisaties op alle kanalen klantinteracties, ‑trajecten en -sentimenten registreren en analyseren om de kwaliteit en veiligheid van interacties te verbeteren, meer betrokken te zijn bij klanten en medewerkers, interne processen en naleving te verbeteren, zakelijke trends voor het voetlicht te brengen en de productiviteit en prestaties te verbeteren.

Content Guru ondersteunt nu ook de Verint-oplossing Digital First Engagement Management als volledig geïntegreerd onderdeel van het storm-platform. Dit pakket van Verint omvat een volledige reeks digitale en niet-digitale kanalen voor zowel selfservice- als begeleide service-interacties. Deze oplossing, specifiek ontworpen voor overheids- en publieke-sectororganisaties, is de eerste ‘digital first’-oplossing die helpt burgers effectiever van dienst te zijn bij digitale selfservice, digitaal begeleide service en door mensen verleende service via geïntegreerd casusbeheer, bedrijfsprocesbeheer, kennisbeheer, realtime-analyses en sociale-mediafunctionaliteit.

Wereldwijde klantorganisatie gebruikt Verint/Content Guru in de cloud Nadat de samenwerking in oktober 2016 een feit was, besloot een grote internationale klantenserviceorganisatie, een bestaande gebruiker van de WFO-oplossing van Verint, te profiteren van het nieuwe gecombineerde aanbod door te migreren naar een iACD op cloud-basis via de afgeschermde cloud van Content Guru. Deze overstap naar de cloud helpt deze gebruiker om zijn contactcenter, filialen, marketing, klantenservice en backofficeactiviteiten efficiënter te maken en de risico’s en totale bedrijfskosten te verlagen.

 

John Rees, CCO van Content Guru: “Werkplekoptimalisatie is een essentieel onderdeel van klantrelatiebeheer en we zijn er trots op te kunnen samenwerken met een marktleider als Verint. De oplossing maakt deel uit van een multifunctioneel platform en de integratie ervan vormt een prima aanvulling op de ingebouwde klantrelatievoorzieningen in storm, waarmee beheerders de personeelsspreiding beter kunnen afstemmen en tevens hun kwaliteitsbeheer meer kunnen aanscherpen. Organisaties die een optimaal effectieve klantervaring willen bieden, moeten gebruik maken van eersteklas, compatibele componenten op elk gebied, omdat alleen een volledig integrale ervaring aansluit bij wat de hedendaagse consument van een klantrelatie verwacht. Omdat dit eveneens geldt voor de publieke sector, vinden we Digital First Engagement Management van Verint echt een aanwinst voor ons storm-platform. Burgers krijgen hiermee de flexibiliteit om efficiënter en effectiever met publieke en overheidsorganisaties te communiceren via het kanaal van hun voorkeur.”

John Bourne, vice-bestuursvoorzitter van het onderdeel Global Channels and Alliances van Verint, voegt toe: “Verint is zeer verheugd over de samenwerking met Content Guru. Via de ACD op cloud-basis en onze multitenancy-personeels- en -klantrelatieoplossingen kan elke organisatie, ongeacht omvang, haar belangrijke bedrijfsdoelstellingen bereiken – van verbetering van de medewerkers- en klantervaring tot sterkere klantenbinding en van omzetbevordering tot verlaging van de kosten van dienstverlening.”

 

Over Content Guru Content Guru biedt Communications Integration-diensten (CI-diensten), die mensen en apparatuur via het storm-platform verbinden met informatiesystemen. Het bedrijf, in 2005 opgericht in het hart van Europa’s ‘Tech Valley’ in Bracknell (Verenigd Koninkrijk), richt zich op het leveren van geavanceerde communicatiediensten via cloud-technologie. Het klantenbestand omvat grote bedrijven en overheidsorganisaties uit tal van sectoren, waaronder financiële dienstverlening, online, detailhandel, het reiswezen en de nutssector. Kijk voor meer informatie over de klantrelatiecentrale van Content Guru op www.contentguru.com.

Over Verint Systems Inc. Verint® (Nasdaq: VRNT) is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van Actionable Intelligence®-oplossingen gericht op optimalisatie van klantrelatiebeheer, beveiligingsinformatie en fraude, risico en conformiteit. Op dit moment maken meer dan 10.000 organisaties in circa 180 landen – waaronder meer dan 80% van de organisaties in de Fortune 100-lijst – gebruik van Verint-oplossingen voor beter onderbouwde, effectievere en snellere besluitvorming. Kijk op www.verint.com voor meer informatie over hoe we de wereld slimmer maken met Actionable Intelligence®.

Dit persbericht bevat ‘toekomstgerichte formuleringen’, waaronder formuleringen betreffende verwachtingen, voorspellingen, standpunten, kansen, plannen, strategieën, overtuigingen en formuleringen van vergelijkbare aard aangaande Verint System Inc. Deze toekomstgerichte formuleringen vormen geen garantie voor toekomstige resultaten en zijn gebaseerd op verwachtingen van het management die verband houden met bepaalde risico’s, onzekerheden en veronderstellingen, die er elk op zich toe zouden kunnen leiden dat de feitelijke resultaten materieel afwijken van datgene dat door de toekomstgerichte formuleringen wordt uitgedrukt of geïmpliceerd. Voor een gedetailleerde behandeling van deze risicofactoren verwijzen wij naar ons jaarverslag betreffende Form 10-K voor het op 31 januari 2016 afgesloten boekjaar, ons kwartaalverslag betreffende Form 10-Q voor het op 31 oktober 2016 afgesloten kwartaal en andere bij de Amerikaanse toezichthouder op de effectenhandel (SEC) gedeponeerde stukken. De in dit persbericht opgenomen toekomstgerichte formuleringen gelden met ingang van de datum van dit persbericht en Verint acht zich niet verplicht tot het actualiseren of herzien van deze formuleringen of het verstrekken van redenen voor het afwijken van feitelijke resultaten, onder voorbehoud van wettelijke verplichtingen daaromtrent.

VERINT, ACTIONABLE INTELLIGENCE, MAKE BIG DATA ACTIONABLE, CUSTOMER-INSPIRED EXCELLENCE, INTELLIGENCE IN ACTION, IMPACT 360, WITNESS, VERINT VERIFIED, KANA, LAGAN, VOVICI, GMT, VICTRIO, AUDIOLOG, CONTACT SOLUTIONS, OPINIONLAB, CUSTOMER ENGAGEMENT SOLUTIONS, ENTERPRISE INTELLIGENCE SOLUTIONS, SECURITY INTELLIGENCE SOLUTIONS, VOICE OF THE CUSTOMER ANALYTICS, NEXTIVA, EDGEVR, RELIANT, VANTAGE, STAR-GATE, ENGAGE, CYBERVISION, FOCALINFO, SUNTECH en VIGIA zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Verint System Inc. of haar dochterondernemingen. Andere genoemde handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

 

Contactpersonen

 

Verint Media Relations

Candace Flynn

Verint Systems Inc.

+1 (303) 254-7152

candace.flynn@verint.com

Verint Investor Relations

Alan Roden

Verint Systems Inc.

+1 (631) 962-9304

alan.roden@verint.com

 

Content Guru Media Relations

Sarah-Lee Marchesi

Content Guru Ltd

+44 (0) 1344 852 350

slm@contentguru.com30/01/2017
Categorie: Nieuws