Altijd actueel en historisch overzicht van uw contactcenter

Bent u op zoek naar een krachtige rapportagetool waarmee u beschikt over een verscheidenheid aan managementinformatie. Dan kan dit met storm. Er zijn vier rapportage opties: een actuele rapportage en drie soorten historische rapportages (basis, standaard en advanced). U kunt een eigen samenstelling maken in één of meer overzichtelijke dashboards van de voor u belangrijkste rapportages. In één oogopslag kunnen de prestaties van uw contactcenter worden gevolgd in één of meer dashboards. U bent volledig vrij in de samenstelling van de items die binnen het dashboard aan u worden gepresenteerd. U kunt in één scherm informatie over verschillende communicatiekanalen of onderwerpen gerapporteerd krijgen, waarbij u kunt kiezen uit historische gegevens of actuele informatie. Op deze manier kunt u de ontwikkelingen binnen uw contactcenter volgen op een manier die u het beste past. En waar nodig gericht anticiperen.

Rapportage

Rapportages samenstellen en beheren

De rapportagetool is geïntegreerd met alle contactcenter-applicaties. Over alle aspecten van uw dienstverlening kunt u dus rapportages samenstellen en beheren. Modules kunnen via een drag & drop worden toegevoegd aan uw dashboard. Op deze manier kan iedere medewerker eenvoudig beschikken over rapportages die voor hem of haar relevant zijn. U kunt besluiten om deze vervolgens als een template ter beschikking te stellen aan andere gebruikers. Waarbij u individuele gebruikers de mogelijkheid kan bieden om elementen te verwijderen of aan te passen. Daarnaast kunnen alerts worden gedefinieerd. Op die manier wordt het nog eenvoudiger om te signaleren dat een bepaald service level (SLA) niet gehaald wordt.

Gemakkelijk trends signaleren

Door een combinatie van actuele en historische rapportages kunnen supervisors trends signaleren. U kunt daarbij zelf de periode bepalen waarover u data wilt analyseren. En deze uiteraard weer direct laten weergeven op uw scherm op een manier die u prettig vindt. Het is ook mogelijk om de ruwe data te exporteren zodat u deze verder kunt bewerken.

 

Vraag een demonstratie aan

storm Cloud Contact Center in de praktijk

Bruna behandelt dagelijks vragen van diverse doelgroepen die zij bedienen: van ondernemers en medewerkers uit de winkel tot de bezoekende consument en alle online ‘gebruikers’. De diversiteit van de contactmomenten is groot en complex vanwege de verscheidenheid aan doelgroepen en dus ook vragen. Deze vragen worden verzameld en als FAQ op de website geplaatst. Dankzij de integratie met hun klantendatabase wordt de bellende klant direct herkend. Door de mogelijkheid inkomende gesprekken te routeren naar de juiste agent, krijgen klanten vaker direct het juiste antwoord. 90% wordt dankzij de slimme databasekoppeling direct herkend. De data van de overige 10% wordt aangevuld in de database zodra die mogelijkheid zich voordoet, ofwel hij/zij neemt contact op. Bovendien kunnen de medewerkers van het contactcenter overal inloggen en zodoende files vermijden of invallen op piekuren. Dit zorgt voor optimale bereikbaarheid van de boekhandel over alle kanalen heen.