Flexibel, schaalbaar en optimaal bereikbaar

Bied uw klanten volledige toegang tot alle beschikbare media, garandeer 24/7 beschikbaarheid en ga voor een naadloze klantenservice. Met storm Cloud Contact Center beschikt u over een compleet pakket aan contactcenterdiensten. Het maakt niet uit of u al een klantcontactoplossing hebt of niet: storm Cloud Contact Center kan in zijn geheel worden ingezet of ter aanvulling op uw bestaande oplossing. storm Cloud Contact Center bestaat uit een volledig geïntegreerde online beheeromgeving, die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Met een eenvoudig bedienbare portal houdt u zelf de controle. U hoeft geen grote investeringen te doen in hard- en software. Met storm Cloud Contact Center kiest u voor een flexibele en goed schaalbare oplossing voor ál uw klantcontacten.

Eenvoudig schaalbaar

Vanaf elke werkplek met internettoegang kunnen uw medewerkers inloggen. Dat maakt het voor u eenvoudig om – bijvoorbeeld – thuiswerkers in te zetten voor de beantwoording van klantvragen. Bij pieken bent u zo snel in staat extra medewerkers in te zetten: op kantoor of vanuit huis laat u meer mensen inloggen. Uitbreiding van het aantal werkplekken of aanpassing van de business rules voert u zelf via de portal eenvoudig actueel door. Tot een van te voren afgesproken maximum, hebt u zo in een oogwenk extra capaciteit beschikbaar die u alleen bij daadwerkelijk gebruik betaald.

Meer zicht op klantcontacten

storm Cloud Contact Center stelt u goed in staat zicht te houden op het verloop en de afhandeling van alle klantcontacten. Gegroepeerd naar klant en soort contact, over alle kanalen heen. Bovendien kunnen uw contactcentermedewerkers, managers en supervisors op afstand eenvoudig de voortgang en afhandeling van het klantcontact inzien. In overzichtelijke managementrapportages ziet u actueel of historisch wat de kwaliteit is van de klantcontacten. Bijvoorbeeld: hoe lang het gemiddeld duurt voor een e-mail of Twitter bericht beantwoord wordt of hoeveel telefoontjes per uur binnenkomen. Zo bent u beter in staat om de kwaliteit van het klantcontact te bewaken, knelpunten vroegtijdig te signaleren en proactief uw klanten te informeren.

Bij de juiste medewerker

Vaardigheden van uw medewerkers kunnen verschillen. Daarom moet het mogelijk zijn om bepaalde klantcontacten aan bepaalde medewerkers toe te wijzen. Dat kan met storm: elk contact wordt automatisch naar de juiste medewerker gerouteerd. Optioneel kunnen we de dienst uitbreiden met een koppeling met uw bestaande backoffice –, CRM-systeem, ERP applicatie of andere databases – waardoor uw medewerkers direct de hele klanthistorie en andere relevante informatie voor ogen hebben, nog voor hij/zij de klant aan de telefoon heeft. Hiermee is uw medewerker beter voorbereid en zijn de gesprekken sneller op het juiste kwaliteitsniveau.

KPN over storm Cloud Contact Center

“De Cloud Contact Center dienstverlening die wij als KPN samen met Content Guru leveren, draait op het betrouwbare storm-platform. Dat platform is volledig dubbel uitgevoerd en verdeeld over twee KPN datacenter locaties en daarmee is een zeer stabiele dienstverlening gegarandeerd. We hebben al een indrukwekkend aantal zeer tevreden klanten op dit platform kunnen implementeren en zien nog veel mogelijkheden voor groei.

Doordat we blijven innoveren en uitbreiden blijft de dienstverlening zeer actueel en kunnen we voor elke klant een specifiek toegesneden oplossing bieden die wij toch volledig gestandaardiseerd kunnen uitrollen. Dit betekent dat kosten laag blijven, lever- en implementatietijden kort zijn, en de dienstverlening zeer hoogstaand is. Een mooi voorbeeld dus van innovatieve en kostenefficiënte diensten uit de cloud, die échte waarde toevoegen aan de communicatie van onze klanten met hun eigen klanten.”

— Freek van Makkelenberg, Directeur Service Operations KPN