Zeker in een tijd waarin de klant van u verlangt dat uw organisatie 24/7 bereikbaar is, is het niet bereikbaar zijn zeer schadelijk voor uw organisatie. Misschien mist u direct omzet doordat prospects u niet kunnen bereiken, of krijgt u te maken met ontevreden klanten omdat zij geen contact kunnen opnemen met uw klantenservice. Dit doet onmiddellijk afbreuk aan de bedrijfsreputatie. Bedrijfscontinuïteit is heilig, daarom is er storm Disaster Recovery.

Totaaloplossing vanuit de cloud

storm Disaster Recovery waarborgt continuïteit en herstelt waar nodig. Bij een noodsituatie stuurt de storm-applicatie oproepen automatisch door naar een andere locatie of, mits gewenst, naar mobiele telefoons van medewerkers. Medewerkers van uw contactcenter kunnen altijd vanuit een andere locatie of vanuit huis gewoon blijven doorwerken. Bij uitval van lokale hardware kan de dienstverlening via Disaster Recovery snel overschakelen op het externe storm-platform, die hierbij als back-upsysteem acteert.

Volledige redundantie

storm Cloud Contact Center draait in de veilige KPN-datacenters in Amsterdam en Rotterdam. Deze geografisch gescheiden locaties bieden samen een beschikbaarheid van maar liefst 99,999%. Dit wordt onder meer bereikt door het per locatie dubbel uitvoeren van interne verbindingen en technische componenten zoals switches en firewalls. Hiermee worden eventuele verstoringen opgevangen zonder dat u of uw klanten het merken. Mocht door extreme oorzaken zoals een brand één van de locaties volledig uitvallen, dan draait de storm Cloud Contact Center-dienst op de andere locatie gewoon door.

 

Vraag een demonstratie aan

storm Cloud Contact Center in de praktijk

Kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid zijn de pijlers van het Nederlandse gezondheidszorgsysteem. Zorginstituut Nederland heeft een belangrijke positie in dit systeem: zij zorgen ervoor dat die pijlers een sterk fundament vormen. Een optimale bereikbaarheid en een goede klantenservice zijn dan ook cruciaal voor Zorginstituut Nederland. Door de mogelijkheid om sneller in te grijpen bij calamiteiten, gaan er nu tevens geen gesprekken meer verloren en is de opvang geregeld. In de praktijk hadden ze een goede opvang tijdens een eerdere grote stroomuitval in Noord-Holland. 

Zorg afbeelding