Case Study : Moneyou

Als online bank wil MoneYou dat haar cliënten altijd te woord worden gestaan. Hiervoor waren ze op zoek naar een schaalbare oplossing. Ze kwamen uit bij storm van Content Guru.

 

MoneYou is een online financiële dienstverlener die er naar streeft duidelijke producten op eenvoudige wijze aan te bieden. Ze willen dat mensen die hun financiële zaken zelf willen en kunnen regelen, in staat stellen dit te doen. De doelstelling is de meest eenvoudige en innovatieve online bank van Nederland en Duitsland worden. Een optimale bereikbaarheid kan hierbij niet ontbreken.

Schaalbare oplossing

MoneYou was op zoek naar een schaalbare oplossing en de stap maken naar een platform met meer opties: het kunnen aan- en uitzetten van een specifieke boodschap via de telefoon. Een oplossing dat flexibel en snel aanpasbaar is, met name voor eindbestemmingen en calamiteiten. En wat uit te breiden is voor in de toekomst.

“De grootste voordelen van storm zijn de toegang via een webportal in plaats van een (te installeren) applicatie. Hierdoor kun je eigenlijk altijd en overal inloggen op het platform. Verder de mogelijkheid om via een mobiel een bepaalde (calamiteiten) boodschap aan of uit te zetten of te wijzigen.”

Slim routeren

Met behulp van storm kan MoneYou nu zelf bepalen hoe de routering van de contacten over de verschillende kanalen wordt ingevuld. Flexibel en snel aanpasbaar, met name voor eindbestemmingen en calamiteiten. storm maakt het mogelijk om voor hun callcenter een procentuele splitsing aan te brengen op twee verschillende eindbestemmingsnummers. Dit kon snel en eenvoudig worden ingeregeld. Ze kunnen nu tevens flexibel en snel functionaliteiten aanpassen, met name voor eindbestemmingen en bij eventuele calamiteiten.

Download hier de klantcase