KPN is de toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en draadloze telefonie, internet en tv.

KPN biedt zakelijke klanten complete telecommunicatie- en IT-oplossingen en KPN Corporate Market (voorheen Getronics) biedt wereldwijde IT-services en is marktleider in infrastructuur- en netwerkgerelateerde IT-oplossingen in de Benelux. Content Guru en KPN zijn in 2012 een partnerschap aan gegaan om storm Cloud Contact Center -oplossingen te bieden in de hele Benelux, waarbij het storm-platform de oplossing voor Cloud Contact Centers van KPN werd. De oplossing is gericht op zowel het MKB als de grootste organisaties in de Benelux.

Content Guru werkt samen met Vodafone sinds 2012 om oplossingen voor storm communicatie-integratie te bieden in de UK en internationaal nadat Vodafone Cable & Wireless Worldwide had overgenomen, dat sinds 2007 de oorspronkelijke storm-partner was.

Vodafone biedt multichannel Cloud Contact Center implementaties voor enkele van ’s werelds grootste bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

 

Rakuten Communications, een dochteronderneming van ’s werelds toonaangevende innovatiebedrijf Rakuten Inc., is een informatie- en communicatietechnologiebedrijf dat vaste lijncommunicatiediensten levert, zoals IP-telefonie, mile- en internetconnectiviteitsdiensten en mobiele en cloud-oplossingen.

Content Guru en Rakuten Communications gingen in 2018 een partnerschap aan om connect-cloud contactcentrumoplossingen voor de Japanse markt aan te bieden.

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) is een onderdeel van Panasonic Corporation. Het bedrijf werd opgericht in 1918 en is een van de grootste Japanse elektronicafabrikanten geworden. Het doel van PSCEU is om het werkzame leven  te verbeteren en de efficiëntie en prestaties van hun organisaties te ondersteunen door middel van toonaangevende technologieën. Panasonic helpt bedrijven bij het vastleggen, berekenen en communiceren van allerlei soorten informatie: beeld-, spraak- en tekstgegevens.

Content Guru werkt sinds 2013 samen met Panasonic op het gebied van contact center diensten voor het middensegment.