Onderwijsinstellingen worden geconfronteerd met steeds hogere eisen van studenten en personeel om de dienstverlening te verbeteren met budgetten die vaak onder druk staan. Bestaande communicatie-infrastructuren zijn meestal beperkt en informatie is geïsoleerd, waardoor wijdverbreide inefficiëntie en lange, handmatige processen ontstaan ​​om interacties effectief af te handelen.

Grote drukte op dagen wanneer uitslagen bekend worden leggen nog meer druk op communicatie, maar zonder het juiste gereedschap om een ​​groter aantal contacten te onderhouden, hoe gaat het hoger onderwijs daarmee om?

King’s College London heeft een grote internationale academische reputatie. Tien studenten melden zich aan voor elke beschikbare plaats.  Op de dag dat cijfers bekend worden, wordt de universiteit overspoeld met telefoontjes van studenten die graag willen weten of ze hun voorwaardelijke aanbiedingen en accommodatie hebben veilig gesteld, of dat ze zich via ‘Clearing’ kunnen kwalificeren. King’s College kon comfortabel voldoen aan de verzoeken gedurende het jaar, maar werd overweldigd tijdens piekuren, niet in staat om professionele reacties te geven.

storm® Cloud Contact Center implementeerde intelligente geautomatiseerde contactdistributie (iACD) om bellers naar de juiste agent te routeren, waardoor beheerders alle realtime en historische gespreksgegevens kunnen controleren en analyseren. Het platform wordt geschaald om te voldoen aan de enorme vraag naar contact op ‘results day’, waarbij King alleen betaalt voor het gebruikte surplus.

Lees de klantcase