De verwachtingen van de burger evolueren voortdurend. In hun privéleven hebben ze direct toegang tot informatie wanneer, waar en hoe ze het maar willen. Als gevolg hiervan verwachten ze in toenemende mate vergelijkbare serviceniveaus vanuit de publieke sector, inclusief lokale raden, en grote centrale overheidsorganisaties. Het niet voldoen aan deze verwachtingen kan leiden tot frustratie van de burger.

Het storm-platform kan burger- en case management combineren met de geavanceerde communicatie mogelijkheden van het storm-platform om de end-to-end, volledig geïntegreerde, multi-channel Citizen Engagement Hub ™ te vormen.

Content Guru werkt samen met een groot aantal belangrijke partners, waaronder Serco en Northgate Public Services, om een ​​breed scala aan end-to-end-oplossingen te leveren, evenals services om aan de puntvereisten te voldoen van enkele van ’s werelds grootste publieke instanties. Dit omvatte de volledige implementatie van contactcenters voor Down District Council en St Albans City & District Council, evenals de snelle inzet van PCI-DSS-conforme betalingsverwerkingsdiensten voor een van de grootste gemeenteraden in het Verenigd Koninkrijk.

Lees hier meer over de klantcase van Northgate Public Services

SHDH zocht een oplossing waarbij één telefoonnummer (088-nummer) bekend is voor de bereikbaarheidsdienst van de specialisten ouderengeneeskunde. Cliënten bellen via het 088-nummer naar SHDH en worden met behulp van de roostermodule van storm automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende medewerker en/of arts. Buiten openingstijden wordt de cliënt direct doorverbonden met de centrale post aan de hand van een rooster. Hierdoor gaan er geen calls meer verloren en wordt de dienstdoende medewerker te allen tijde bereikt waardoor dienstverlening snel ingezet kan worden.

Lees de klantcase