storm Cloud Contact Center is het communicatieplatform bij uitstek voor nutsbedrijven.

Content Guru bedient tweederde van alle contactbehoeften binnen de Britse elektriciteitsdistributiesector en heeft internationale referenties op het gebied van gas en water. Verder biedt Content Guru een unieke combinatie van on-demand schaalbaarheid, omnichannel, live en geautomatiseerde contactverwerking en veilige integratie die ervoor zorgen dat klanten kan altijd toegang krijgen tot de bedrijfskritieke informatie die ze nodig hebben, zelfs tijdens ernstige en onvoorspelbare verstoringen.

klanten

Content Guru Utilities Clients

UK Power Networks is de grootste elektriciteitsdistributeur in het Verenigd Koninkrijk en levert stroom aan 8 miljoen bedrijven en woonhuizen, wat overeenkomt met 20 miljoen mensen.

Wanneer het netwerk wordt geconfronteerd met verstoringen, ondervindt UK Power Networks te maken met enorme hoeveelheden gelijktijdige vraag van zijn klanten terwijl ze proberen te achterhalen wanneer de stroomvoorziening wordt hersteld. Tijdens deze periodes wordt de storm automatisch geschaald om de niveaus van de vraag 1000% + hoger dan normaal aan te kunnen en 93% hiervan te automatiseren.

storm integreert ook met ENMAC (Electricity Network Monitoring and Control) en voert automatisch realtime stroominformatie door aan klanten.

Lees de klantcase