Sodexo

storm Cloud Contact Center biedt Sodexo haar innovatie en positie in de markt te versterken

Sodexo is wereldwijd marktleider in ‘Quality of Life’-Services en actief in 80 landen met meer dan 420.000 medewerkers. Zij bieden een breed pallet van facilitaire diensten binnen een breed scala van sectoren. Van food services, receptiediensten, gebouwenonderhoud tot en met schoonmaakdiensten. Binnen bijvoorbeeld kantoren, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen en zelfs op boorplatforms. De ambitie is om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van iedereen aan wie zij diensten verlenen.

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun facilitaire diensten integraal uit te besteden. Om hun gasten en servicegebruikers kwalitatief hoogwaardige diensten te kunnen bieden, is een platform dat hierin kan ondersteunen van cruciaal belang. Via de Customer Service Desk komen alle facilitaire meldingen binnen van de opdrachtgever.

“Het verbrekingspercentage is van 6% naar minder dan 2% verbroken gesprekken gedaald in één jaar. Ons doel is natuurlijk 0%. Met storm zien we precies wat we nog moeten doen om dat te realiseren.”
De oude customer service oplossing gaf onvoldoende flexibiliteit en informatie om de ervaring van hun gasten en servicegebruikers multichannel te kunnen sturen. Ze gingen op zoek naar een totaaloplossing waarbij alle customer service medewerkers via één platform konden werken met de gemakken van nu en mogelijkheid tot het uitbreiden van diensten in de toekomst.

Sodexo heeft dankzij het storm-platform inzicht in cijfers op basis van rapportages, waardoor de real-time sturing naar een hoger niveau is gebracht. Door de efficiëntere verwerking van calls door middel van gespreksroutering, kunnen ze met hetzelfde aantal mensen meer gasten en servicegebruikers van dienst zijn. Zo kan Sodexo hun bezetting nu veel beter plannen.

Leroy Zebeda, Manager Customer Servicedesk, vertelt in deze video over zijn ervaringen met het storm-platform.

[youtube “kAWaoIKRb_8”]

De volledige klantcase met Sodexo is ook te lezen als document.

[button “Download klantcase” http://stormklantcontact.com/wp-content/uploads/2016/01/Sodexo-CG-format.pdf “sliderbutton” _blank]