Cloud is de oplossing voor uitdagingen in klantcontact

Whitepaper Klantcontact vanuit de cloudCloud is geen hype, maar een blijvertje. Bedrijven kiezen voor cloudoplossingen vanwege de flexibiliteit, kostenbesparing en de wendbaarheid. Er zijn verschillende soorten cloudoplossingen beschikbaar en organisaties kiezen meestal voor een stapsgewijze migratie naar de cloud. Een gedegen voorbereiding op zo’n cloudmigratie is cruciaal. Het goed in beeld hebben van behoeften en noodzakelijke integraties is een succesfactor.

Veel cloudoplossingen bieden uitgebreide functionaliteit. Door voor (modulair samengestelde) cloudoplossingen te kiezen, kunnen organisaties beter anticiperen op de snel veranderende omstandigheden in klantcontact. Een partnership met een cloudaanbieder, waarbij samenwerking voorop staat, is een tweede succesfactor.

Cloud wordt ook wel met een knipoog aangeduid als ‘other people’s computers’. In dit white paper leggen we eerst uit wat cloud nu precies is. Daarna schetsen we hoe cloudtechnologie zich ontwikkelt en tot welke nieuwe mogelijkheden dat leidt. Vervolgens zoomen we in op de kansen van cloud voor klantcontact. We sluiten af met een aantal tips: waar moet je op letten als je (delen van het) applicatielandschap migreert naar de cloud?

[accessform2]